#közösség

1% amiről Te döntesz

Rád is szükségünk van, kérlek támogasd a Dialóg Egyesületet adód 1%-val!

Rólunk

Egyesületünk tevékenysége és működése

Az alakulásunk óta egyre több olyan közösségfejlesztési folyamatot terveztünk és valósítottunk meg, amelyek segítik a települések közösségi viszonyait és erősítik a helyi társadalmat, civilséget. A civilség napjainkban sokféleképpen mutatkozik. Sokunknak eszköze, van, akiknek hite is. Mi azok közé tartozunk, akik meggyőződéssel valljuk, hogy tenni nemcsak lehet, hanem kell is, ahhoz, hogy jobbá tegyük társadalmunkat és az emberek hétköznapi életét.

Ezért elengedhetetlen
  • Minél több felajánlás

    Mi a közösségfejlesztés módszerével és a jelenlétünkkel tudjuk erősíteni a helyi társadalmat. Ehhez viszont szükségünk van a plusz erőforrásokra, hogy azonnal előrébb lehessen mozdítani egy jó ügyet.

  • Függetlenség

    a magánemberek adományai garantálják a szabadságunkat.

  • Közösségi tér

    hogy fenntartsuk közösségi terünket

Itt kamatoztatjuk majd

Közösségi cselekvéseket, alulról jövő kezdeményezéseket tudunk támogatni belőle nem csak szakmailag, hanem anyagilag is (pl. zöldítő, festő, újrahasznosító projektek, bármilyen kültéri vagy beltéri közösségi eseményt, akciót, aminek anyagi vonzata is van)

Elsősorban fenntartjuk belőle az Avasi Közösségi Kávézót, ami a szakmai munkánk egyik színtere.

csoportokat/klubokat tudunk belőle támogatni anyagilag is, nem csak szakmailag (pl. patchwork klubnak varrógép, zenei klubnak technika, barkács klubnak szerszám, tényleg bármi, amire igény merül fel)

társadalmi vállalkozások elindításába, fellendítésébe tudjuk invesztálni, támogatva ezzel az emberek egyedi ötleteit és a megvalósításukat