Kétéves lett az Avasi Közösségi Kávézó!

Fergeteges játékestet, sütizést, és traccspartit tartottunk 2016. október 21-én kedvenc helyünk, az Avasi Közösségi Kávézó kétéves születésnapja alkalmából. Az ünnepségen azok vettek részt, akiknek szívügye ez a pár négyzetméter és a belőle áradó szeretetkapcsolatok, mert ide úgy jöhetünk, ahogy vagyunk.

A Kávézóba jó betérni, hiszen minden falfelülethez, bútordarabhoz és eseményhez egy arc tartozik. A helyet azok az avas-déli lakók töltik meg élettel, akik időt, energiát nem sajnálva elhozzák a bennük rejlő értékeket, akár egészen apró darabkákban. A stáb pedig a támogató hátteret biztosítja hozzá, hogy egységes egésszé álljon össze a végtermék. Minden ilyen találkozás újabb kreatív ötlet megszületésére ad lehetőséget. Ez az otthonos kuckó ennek köszönheti, hogy már második éve egy kulturális-közösségi csomópont az Avason.

Az ünnepi alkalmat szintén sok segítő kéz hozta létre. Nem csak a vendéglátás volt kifogástalan, akár egy profi szendvicsbárban, hanem a csapatépítő játékok lebonyolítása is. A kezdés után nem sokkal a résztvevők már megkeresték előre kisorsolt csapattagjukat, kitalálták a csoportjuk nevét – és még indulót vagy verset is írtak hozzá, nagy nevetések kíséretében. Aztán ki-ki felfedezhette az Activityben rejlő talentumait.

Ez után következett a hatalmas csokitorta felavatása és a kóstoló, majd a kötetlen baráti beszélgetés és teázás, mert itt a tea legalább olyan finom, mint a kávé. A régi ismerősök újra eljöttek és ezen az estén ismét hírt adtak magukról. Talán a következő időszakban gyakrabban látjuk majd őket, rokonaik és barátaik társaságában, hogy tovább épülhessen közösségünk és a panelrengetegben senki ne érezze magát többé egyedül.

Detzky Panni

A képekre kattintva egy képgaléria tekinthető meg az eseményről!