Dialóg Egyesület honlapja

Panel Levél

A Panel Levélben (avasi hírlevél) megjelenő cikkek, beszámolók, programok részei egy pozitív kampánynak az Avast érintően.

Bővebben...

Avasi Arcok - Utcai akció

Avasi Arcok címmel utcai akciót szervez a Dialóg Egyesület 2012. szeptember 28-án 17 órától az avasi őstermelői piacon, a posta mellett!

Bővebben...

Avasi Közösségek

Avasi közösségek

Pályázatunk az Open Society Institute által finanszírozott 10 hónapos projekt keretében valósul meg.

A Dialóg a közösségekért Közhasznú Egyesület 2009-óta fejti ki tevékenységét Miskolc, Avas-lakótelep II. ütemében. Egyesületünk célja a közösségek megerősítése, közösségi kezdeményezések indítása, és támogatása az élhetőbb Avasért a közösségfejlesztés eszközeivel. Meg kell említenünk, hogy jelenleg az Avason ez az egyetlen szervezet, mely a társadalmi és szociális problémákra civil szervezetként megoldásokat próbál keresni.

Bővebben...

Romano Teatro

„Ne Fordulj el!"

Ezzel a címmel lehettünk szem és fültanúi a Romano Teatro előadásának 2011. december 21.-én szerdán. A hosszadalmas előkészületeket növekvő néző csoport, nevetés és taps koronázta meg.

Bővebben...

Fessünk együtt!

2012 május 4-5-én szerveztük az első közösségi festést az Avason, a Szilvás utca 9 szám alatt. Ez a kezdeményezés a Fessünk együtt ! programelem része.

Bővebben...