Civil Rádió Miskolc Alapítvány

Május 7-én, az I. Miskolci Civil Napon nem csupán egy jót rádióztunk sok-sok civillel, hanem egy történelmi pillanatot is belenyávogtunk az éterbe: létrejött a Civil Rádió Miskolc Alapítvány. A gyakorlatban ez nem jelent túl sok változást, hiszen a Rádió működésének alapelvei megmaradtak ugyanazok, viszont a jövőben ezekért mint önálló szervezet fog munkálkodni. Mindettől függetlenül, ez egy jelentős állomása a CiRMi fejlődéstörténetének!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt 2 évben akármilyen formában támogatta a Rádió működését!

A képre kattintva még több képet lehet megnézni facebook-oldalunkon!

Civil rádiós összeborulás Debrecenben

Tovább építettük gyümölcsöző kapcsolatunkat a debreceni sub.hu fiataljaival, és ennek megkoronázásaként Rádió é-Terasz névvel közösen települtünk ki Debrecen belvárosába, egy kávézó teraszára, 2016. március 25-én. Innen sugároztunk élőben, közösen: ünnepeltük a civil rádiózás eszményét, bemutatkoztunk, és beszélgettünk debreceni civilekkel - és persze nagyon szerettük egymást!

További képek pedig megtekinthetőek a fenti képre kattintva! (jók lettek!)

Maga az archív adás pedig visszahallgatható ide kattintva.

Miről is szól a CiRMi?

A szülinapunkra készítettük, de éppen ideje volt már. Van egy csodaszép brossúrája a CiRMi-nek, ami összefoglalja létezésünk értelmét.

Ide kattintva meg is tekinthető: CiRMi-brossúra.

A CiRMi további működését a 11734004-21027725 bankszámlaszámon keresztül lehet támogatni, a Szépmesterségek Alapítványnak címezve.

Látogatás a debreceni sub.hu rádiónál

Meghívást kaptunk 2016. február 27-re a debreceni Sub.hu rádiótól, hogy egy közös workshopon gondolkodjunk a civil, közösségi rádiózás csimborasszójáról.

Beszélgettünk a CiRMi és a Sub történetéről, adásszerkesztésről, és műsorkészítésről. A jövőben pedig még az is lehet, hogy szervezünk egy közös adásnapot !!!

Még több kép ide kattintva.

Egyéves CiRMi a sajtóban

A szülinapi dzsemborink apropóján jelent meg rólunk cikk az Észak-Magyarországban, akik aztán a rendezvényre is eljöttek.

Előtte:

Közben: