Dialóg Egyesület honlapja

Meghívó - Marketing és Pénzügyi képzés

védegymegnettailordialog


Meghívó

Marketing és pénzügyi képzés

 

 

A Védegylet Egyesület együttműködésben a Tailor Marketinggel, a Magnet, Magyar Közösségi Bankkal, a Dialóg Egyesülettel, és az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel 2X 8 órás marketing és 1 X 8 órás, és 1X5 órás pénzügyi képzést hirdet meg Miskolcon társadalmi vállalkozásoknak, illetve civil szervezeteknek. A képzés célja, hogy az Észak-Magyarországon működő társadalmi vállalkozások, nonprofit szervezetek, nonprofit kft-k, szövetkezetek kapacitása megnőjön, tagjaik hasznos, működésükbe beépíthető személyre szabott pénzügyi és marketingismereteket kapjanak. A képzéseken elhangzott információk hasznosak lehetnek pályázatok megírásához, illetve azok lebonyolításához is. A képzést elvégzők között svájci tanulmányutat sorsolunk ki, ahol a résztvevő megismerheti a Svájcban működő etikus vállalkozásokat, szövetkezeteket.

 

A marketing képzésen alapvető háttértudás elsajátítása mellett gyakorlati példákon keresztül ismerhetik meg a marketing tudatos alkalmazásának előnyeit. Élő példák segítségével megértik a sikeres kampányok és marketing kommunikáció működését, illetve elsajátíthatnak olyan módszereket, amelyeket saját vállalkozásukban felhasználhatnak. Kézzel fogható praktikus ötletek mellett a jelenlegi trendekről is aktuális képet kapnak.

 

A pénzügyi képzésen a résztvevők megismerik a szféra szempontjából fontos üzleti tervezéshez kapcsolódó alapfogalmakat, a cash-flow kidolgozásának elméleti hátterét, illetve excelben fogják gyakorolni egy-egy konkrét projekt költségvetésének elkészítését.


1. A Képzés időpontja és helyszíne:

A marketingképzés időpontja:

2012-06-15, péntek, 09:00-17:00

2012-06-22, péntek 09:00- 17:00

Képző: Szabó Szilvia, Tailor Marketing

A pénzügyi képzés (tervezett!) időpontja:

2012-09-28, péntek, 09:00-17:00

2012-09-29, szombat, 09:00-14:00

Képző: Roszik Dániel, Magnet Bank

A képzések helyszíne:

Miskolci Galéria

3530 Miskolc, Rákóczi u. 2


2. A Jelentkezés menete és feltételei:

A jelentkezési határidő után beérkezett jelentkezéseket nem áll módunkban elfogadni. Túljelentkezés esetén jelentkezési sorrend alapján döntünk a kiválasztottakról.

 

3. A képzés elvégzéséért járó tanusítvány

 

A képzésen minden résztvevő a képzés elvégzése után oklevelet kap, valamint a részt vevők között SVÁJCI TANULMÁNYÚTON való részvételi lehetőséget sorsolunk ki! a képzés lezárultával, azok között a résztvevők között, akik négy alkalomból legalább három képzési alkalmon részt vesznek, és sikeresen beépítik a képzésen elhangzottakat gyakorlati működésükbe. A tanulmányút költségeit és szervezését a Védegylet Egyesület bonyolítja


4. A képzések tartalma

 

Marketing képzés

 

5. Ellátás

 

A képzéseken résztvevőknek a jelentkezési lapon megjelölt módon utiköltségtérítést szállást, és étkezést tudunk biztosítani.

swiss          váti

 

Az esemény a Svájci Hozzájárulás Testvértelepülési és Partnerségi Programja támogatásával valósul meg.